Iphone Batterij Vervangen

Oops, laad uw telefoon niet meer op? Duurt het extreem lang voordat de batterij opgeladen is of gaat uw batterij snel leeg? Dan is helaas uw Iphone Batterij toe aan vervanging. Uw Iphone Batterij vervangen, is gelukkig zo gedaan.

Een Iphone batterij reparatie kan niet alleen erg duur zijn, maar er zijn ook een tal van opties.

Vandaar hebben wij de drie belangrijkste opties voor u op een rij gezet, zodat u de juiste keuze snel kunt maken.

Zo kunt u snel weer genieten van uw Iphone zonder problemen met de batterij.

Waar moet u op letten?

Een kapotte Iphone batterij repareren kan u behoorlijk wat geld kosten. Gelukkig zijn er meerdere bedrijven die Iphone batterijen vervangen. Op deze manier kunt u uw telefoon zo goedkoop of zo duur laten repareren als u zelf in gedachten heeft. Maar waar moet u op letten bij het kiezen van een iPhone-reparatiebedrijf?

Zo kies je een goed iPhone-reparatiebedrijf

Bij het kiezen van een reparateur is het belangrijk om te informeren of er originele batterijen worden gebruikt. Deze batterijen kosten wat meer, maar zijn aanzienlijk beter van kwaliteit. Dit betekent dat uw batterij langer mee zal gaan, en dat u uw telefoon minder snel zal hoeven opladen. Informeren naar uw garantie is erg belangrijk: mocht na een paar dagen blijken dat de iPhone batterij nog steeds defect is, dan kunt u terugvallen op uw recht voor een nieuw herstel. Bij goedkope reparatiebedrijven krijgt u geen garantie en worden er niet-officiële batterijen gebruikt.

Iphone-batterij reparatie door Apple

Reparatie door Apple biedt meer houvast, maar kan wel erg duur zijn.
Valt deze binnen uw garantie? Dan is dit een goede oplossing, en raden wij dit altijd aan.

Iphone-reparatie door een erkende reparateur

Een belangrijke tip: kies voor een Iphone reparatiebedrijf in Amsterdam met veel ervaring en goede reviews. Binnen de Iphone reparatiebedrijven zijn er veel verkeerde zaken die hun slechte reputatie onder het kleed schuiven, en zo proberen geld af te troggelen van hun klanten.

Bij goede reparatiebedrijven staan openheid en duidelijke prijzen voorop, zodat u nooit teveel betaald.

Goedkope reparatie: zelf doen of bij een louche zaak voor de laagste prijs

Ben je avontuurlijk ingesteld, of heb je aan het eind van de maand nog wat salaris over?
Een minder verstandige, maar goedkope manier is zelf uw Iphone batterij vervangen of in een smoezelig winkeltje uw Iphone te overhandigen.

Zelf een reparatie setje bestellen is leuk en leerzaam, maar kost vaak meer dan 2 uur. Een batterij vervangen is erg risicovol, en de kans dat u een delicaat onderdeeltje van uw Iphone aantast is erg groot.

Goedkoop uw Iphone batterij laten vervangen bij een klein lokaal winkeltje? Veelal zijn dit bedrijven die kiezen om geld te verdienen met Iphone reparatie. Deze bedrijven denken helaas aan hun geld en niet aan klantenservice. Dit betekend dat u vaak geen garantie heeft en andere services niet inbegrepen zijn of aangeboden worden. Daarnaast besparen zij op hun onderdelen zodat ze een lagere prijs kunnen aanbieden. Op de langere termijn kost dit de klant meer geld, dit omdat deze onderdelen helaas eerder uitvallen, uw garantie blokkeren of niet worden ondersteund door iOS.

Bij het kiezen van een reparateur moet u altijd zeker zijn van de volgende drie zaken:

1. Gebruiken zij de originele onderdelen?
Deze zijn iets duurder, maar van betere kwaliteit.

2. Welke garantie krijgt u na de reparatie?
Soms wordt er een fout gemaakt, of valt het scherm toch weer uit. U moet minstens 60 dagen na de reparatie verzekerd krijgen, het liefst 90 dagen.

3. Zijn ze open in hun reparaties
Een goed bedrijf repareert samen met u de Iphone. Op deze manier kunt u meekijken en ziet u precies wat er gebeurt met uw Iphone.
Dit doen helaas maar weinig bedrijven. Dit is echter heel leerzaam voor uzelf, en dwingt de reparateur tot een bepaalde mate van professionaliteit.