Iphone 7 Reparatie Amsterdam

Als je in het bezit bent van een Apple iPhone 7, kan een betrouwbare reparatieservice je wellicht wat rust geven.  Als jouw iPhone 7 ook maar iets mankeert, heeft Iphone Reparatie Amsterdam de onderdelen, het gereedschap en de ervaring om de klus te klaren – snel en zonder gedoe. U kunt bij ons langskomen zonder afspraak. Terwijl u van uw kop koffie geniet repareren wij uw iPhone. U kunt ook met ons meekijken: hiermee zorgen wij ervoor dat u wat extra kennis opdoet, en tegelijkertijd ziet hoe nauwkeurig onze vakkundige werknemers te werk gaan.


U kunt ook uw iPhone 7 verkopen aan Iphone Reparatie Amsterdam of inwisselen voor één van de premium tweedehands toestellen in onze winkels. Al onze reparaties zijn klaar terwijl u wacht, maak een afspraak of kom langs in een van onze filialen.

Wij van Iphone Reparatie Amsterdam staan 6 dagen per week klaar om uw Iphone 7 te repareren. Wij staan voor service, en bieden daarom een ophaal en breng service aan voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig verder waar u mee bezig was en heeft u uw iPhone voordat u het weet weer terug.

Wij maken alleen gebruik van originele onderdelen zodat u uw garantie bij Apple niet verliest. Daarnaast krijgt u van ons een extra garantie van wel 12 maanden op de vervangen onderdelen.

Geen probleem is voor ons te veel, met meer dan 4000 iPhone reparaties per jaar zijn wij de juiste keuze in Amsterdam en omstreken. Onze vakkundige werknemers staan klaar om uw iPhone 7 direct te repareren.

Hoeveel Kost uw Iphone 7 Reparatie?

REPARATIES
PRIJS
iPhone 7  Diagnose
Gratis
iPhone 7  Scherm Reparatie
€200
iPhone 7 Batterij Vervangen
€75
iPhone 7 Camera Reparatie
€75
iPhone 7 Charge Port Reparatie
€75
iPhone 7 Ear Speaker Reparatie
€75
iPhone 7 Achterkant Vervangen
€175
iPhone 7 Home Button Vervangen
€75
iPhone 7 Volume Knop Repareren
€75
iPhone 7 Tril-Functie Repareren
€75
iPhone 7 Water Schade
Call