iPhone 7 Plus Reparatie Amsterdam

iPhone 7 Plus Reparatie Amsterdam

Als je in het bezit bent van een Apple iPhone 7 Plus, kan een betrouwbare reparatieservice je wellicht wat rust geven. Als jouw iPhone 7 Plus ook maar iets nodig heeft, van het herstellen van het scherm tot het vervangen van de accu, heeft Iphone Reparatie Amsterdam de onderdelen, het gereedschap en de ervaring om de klus te klaren – snel en zonder gedoe.

Met het dagelijks gebruik van een iPhone komt natuurlijk slijtage. Echter kan met een kleine reparatie uw telefoon binnen een mum van tijd weer zoals nieuw zijn. Bekijk hoeveel het kost om uw telefoon weer in een perfecte staat te krijgen – dit is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een complete nieuwe iPhone. 

Wij van Iphone Reparatie Amsterdam staan niet alleen garant voor goede, professionele reparatie, maar ook voor een uitstekende service. Zo bieden wij u een ophaal en breng service aan voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig door gaan waar u mee bezig was, terwijl wij werken een u telefoon en zorgen dat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent. 

Voor een betrouwbare, betaalbare reparatie kunt u direct terecht bij onze winkels in Amsterdam. Wij maken alleen gebruik van originele onderdelen zodat u uw garantie bij Apple niet verliest. Daarnaast krijgt u van ons een extra garantie van wel 12 maanden op de vervangen onderdelen.

Je kunt ook jouw iPhone 7 verkopen aan Iphone Reparatie Amsterdam of inwisselen voor één van de premium tweedehands toestellen in onze winkels. U kunt gelijk terecht bij onze winkels in Amsterdam. Meld u eenvoudig aan of bezoek de werkplaats in de Beethovenstraat, De Marnixstraat of in de Van Woustraat.

Hoeveel Kost uw Iphone 7 Plus Reparatie?

REPARATIES
PRIJS
iPhone 7 Plus Diagnose
Gratis
iPhone 7 Scherm Vervangen
€220
iPhone 7 Plus Batterij Vervangen
€75
iPhone 7 Plus Camera Reparatie
€75
iPhone 7 Plus Charge Port Reparatie
€75
iPhone 7 Plus Ear Speaker Reparatie
€75
iPhone 7 Achterkant Repareren
€75
iPhone 7 Home Button Vervangen
€75
iPhone 7 Plus Volume Knop Repareren
€75
iPhone 7 Plus Tril-Functie Repareren
€75
iPhone 7 Plus Water Schade
Call