iPhone 6S Reparatie Amsterdam

iPhone 6S Reparatie Amsterdam

Begint u iPhone 6S mankementen te vertonen en heeft hij reparatie nodig? Bij Iphone Reparatie Amsterdam zijn alle onderdelen voor de reparatie van een iPhone 6S standaard op voorraad. Dit betekend dat u zonder afspraak bij ons langs kunt komen, en uw iPhone direct wordt gerepareerd terwijl u geniet van uw kop koffie.

Met het dagelijks gebruik van u telefoon komt slijtage. Dit hoeft echter geen probleem te zijn: met een kleine reparatie is uw telefoon binnen een mum van tijd weer zoals nieuw. Bekijk hoeveel het kost om uw telefoon weer in een perfecte staat te krijgen – er is een grote kans dat dit een stuk goedkoper is dan het aanschaffen van een complete nieuwe iPhone. En het geld dat u daarmee bespaart heeft, kunt u uitgeven aan iets dat u wel écht nodig heeft.. Een beschermhoes die uw telefoon beschermt tegen barsten of een glasplaatje die er voor zorgt dat uw scherm niet nog een keer zal breken. Iphone Reparatie Amsterdam denkt graag met u mee, en helpt u direct waar nodig.

Ten slotte staan wij niet alleen voor reparatie maar ook voor service. Zo bieden wij u een ophaal en breng service aan voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig door gaan waar u mee bezig was, terwijl wij zorgen dat u telefoon weer perfect terug komt.

Voor een betrouwbare, betaalbare reparatie kunt u direct terecht bij onze winkels in Amsterdam. Snelle en vakkundige reparatie van uw Apple of Android toestel: meld u eenvoudig aan of bezoek de werkplaats in de Beethovenstraat, de Marnixstraat of in de Van Woustraat.

Hoeveel Kost uw Iphone 6s Reparatie?

REPARATIES
PRIJS
iPhone 6s Plus Diagnose
Gratis
iPhone 6s Scherm Vervangen
€150
iPhone 6s Batterij Vervangen
€50
iPhone 6s Camera Reparatie
€50
iPhone 6s Charge Port Reparatie
€50
iPhone 6s Ear Speaker Reparatie
€50
iPhone 6s Achterkant Vervangen
€120
iPhone 6s Home Button Vervangen
€50
iPhone 6s Tril-Functie Repareren
€50
iPhone 6s Tril-functie Vervangen
€50
iPhone 6s Water Schade
Call