iPhone 6 Reparatie Amsterdam

Iphone 6 Reparatie Amsterdam – Wanneer het u schikt

Is uw iPhone 6 kapot gevallen? Werkt de batterij van uw iPhone 6 niet meer zoals hij deed voorheen? Maak u geen zorgen! Iphone Reparatie Amsterdam is uw iPhone 6 weer aan de praat voordat u het weet. Zo kunt u binnen een mum van tijd weer verder met het werk waar u zojuist mee bezig was. Wij begrijpen dat uw telefoon onmisbaar is in deze tijden: even het internet checken of uw collegas bellen. Vandaar is het bij ons mogelijk om bijna alle mankementen direct te repareren terwijl u wacht onder het genot van een lekkere espresso. Meekijken is bij ons ook mogelijk: hiermee zorgen wij ervaar dat u zelf wat extra kennis opdoet, en ziet u tegelijkertijd dat onze vakkundige werknemers zeer nauwkeurig te werk gaan.

Wij van Iphone Reparatie Amsterdam staan 6 dagen in de week voor u klaar. Vrijwel alle schades kunnen wij voor u repareren in een korte tijd. Wij staan niet alleen voor reparatie, maar ook voor service. Daarom bieden wij u een ophaal en breng service voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig verder waar u mee bezig was en is u Iphone voordat u het weet weer terug.

Tot slot gebruiken wij alleen originele onderdelen zodat u uw garantie bij Apple niet kwijt raakt. Daarnaast krijgt u van ons een extra garantie van wel 12 maanden op de vervangen onderdelen.

Geen probleem is ons teveel, met 4000+ Iphone reparaties per jaar zijn wij de juiste keus in Amsterdam en omstreken.

Hoeveel Kost uw Iphone Reparatie?
REPARATIES
PRIJS
iPhone 6 Diagnose
Gratis
iPhone 6 Scherm Vervangen
€120
iPhone 6 Batterij Vervangen
€50
iPhone 6 Camera Reparatie
€50
iPhone 6 Charge Port Reparatie
€50
iPhone 6 Ear Speaker Reparatie
€50
iPhone 6 Achterkant Vervangen
€120
iPhone 6 Home Button Vervangen
Bel Nu
iPhone 6 Volume Knop Vervangen
Bel Nu
iPhone 6 Tril-Functie Repareren
Bel Nu
iPhone 6 Water Schade
Bel Nu