iPhone 5S Reparatie Amsterdam

iPhone 5S Reparatie Amsterdam

Wat moet u doen als je Iphone 5s of kapot is? Wanneer u dagelijks uw Iphone 5s gebruikt, bestaat de kans dat hij wel eens stuk valt, nat wordt of andere mankementen gaat vertonen. Zo kan een homeknop of een volume knop soms vast gaan zitten. Voor ons is dat echter geen probleem. Wij repareren u telefoon waar u bij staat.

Met dagelijks gebruik komt slijtage. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar als u merkt dat uw telefoon in het dagelijks gebruik minder fijn werkt, kan het een goed idee zijn om een reparatie uit te laten voeren. Hiermee verlengt u de gebruiksduur, en kunt u de aanschaf van een dure, nieuwe telefoon uitstellen. Wij van Iphone Reparatie Amsterdam gebruiken alleen originele onderdelen. Dit houd in dat u niet bang hoeft te zijn voor het uitvallen van deze onderdelen, en u ook nog eens uw garantie bij Apple houd. Verder krijgt u van ons ook nog 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen.

Ten slotte staan wij niet alleen voor reparatie, maar ook voor service. Vrijwel alle schades kunnen wij repareren terwijl u geniet van uw kop koffie. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen in onze winkel, bieden wij u een ophaal en breng service voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig door gaan waar u mee bezig was, terwijl wij zorgen dat u weer bereikbaar wordt.

Voor een betrouwbare, betaalbare reparatie kun je direct terecht bij onze winkels in Amsterdam. Snelle en vakkundige reparatie van uw Apple of Android Toestel: Meld u eenvoudig aan of bezoek de werkplaats in de Beethovenstraat, De Marnixtraat of in de Van Woustraat.

Hoeveel Kost uw Iphone Reparatie?
REPARATIES
PRIJS
iPhone 5S Diagnose
Gratis
iPhone 5S Scherm Vervangen
€100
iPhone 5S Battery Vervangen
€30
iPhone 5S Camera Reparatie
€40
iPhone 5S Charge Port Reparatie
€40
iPhone 5S Ear Speaker Reparatie
€40
iPhone 5S Achterkant Vervangen
€90
iPhone 5S Home Button Vervangen
€40
iPhone 5S Volume Knop Vervangen
€40
iPhone 5S Tril Functie Vervangen
€40
iPhone 5S Water Schade
Bel Nu