Iphone 4 Reparatie Amsterdam

Is uw iPhone 4 per ongeluk in het toilet gevallen? Of laadt hij niet meer? Wanneer u dagelijk uw iPhone 4 gebruikt bestaat de kans dat er een klein ongelukje mee gebeurt. Maar maak u geen zorgen, het overkomt de beste. Wij van Iphone Reparatie Amsterdam staan voor u klaar, geen probleem is ons te veel. U kunt bij ons binnen lopen zonder afspraak, zo vervangen wij de kapotte onderdelen terwijl u een kop koffie drinkt. Verder kunt u altijd met de vakkundige specialisten meekijken, zodat u wat extra kennis opdoet en er bovendien zeker van bent wat er met uw iPhone gebeurt is. En dat alles binnen een uurtje van uw tijd! 

Wij begrijpen dat onbereikbaar zijn erg vervelend kan zijn. In deze tijden is een leven zonder telefoon vrijwel onbedenkelijk. Daarom staan wij van Iphone Reparatie Amsterdam 6 dagen in de week voor u klaar. Vrijwel alle schades kunnen wij voor u repareren in een mum van tijd. Maar wij staan niet alleen voor reparaties, maar ook voor service. Daarom bieden wij u een ophaal en breng service voor een kleine meerprijs. Zo kunt u rustig door gaan waar u mee bezig was, en is u iPhone binnen een mum van tijd weer terug.


Voor een betrouwbare, betaalbare reparatie kun je direct terecht bij onze winkels in Amsterdam. Snelle en vakkundige reparatie van uw Apple of Android Toestel: Meld u eenvoudig aan of bezoek de werkplaats in de Beethovenstraat, De Marnixtraat of in de Van Woustraat.

Hoeveel Kost uw Iphone 4 Reparatie?

REPARATIES
PRIJS
iPhone 4 Plus Diagnose
Gratis
iPhone 4 Scherm Vervangen
€50
iPhone 4 Batterij Vervangen
€30
iPhone 4 Camera Reparatie
€40
iPhone 4 Charge Port Reparatie
 €40
iPhone 4 Ear Speaker Reparatie
€40
iPhone 4 Achterkant Vervangen
 €120
iPhone 4 Home Button Vervangen
€40
iPhone 4 Volume Knop Vervangen
Bel Nu
iPhone 4 Tril Functie Repareren
Bel Nu
iPhone 4 Water Schade
Bel Nu